avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ordonanta de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ordonanta de plata

Am clienti care,chiar si dupa nenumarate insistente, nu inteleg sa-si achite facturile.
Mai exact, sunt clienti carora le-am furnizat roti auto complete, expedierea facandu-se prin curier rapid iar acum refuza sa achite contravaloarea facturilor motivand lipsa de lichiditati. Mentionez ca livrarea s-a facut prin curier rapid si nu semtauta clientului pe facturi.Am facut plangere la judecatorie dar cererea a fost respinsa irevocabil dar inca nu am primti comunicarea ca sa vad motivarea instantei.Ce mai pot face in continuare?
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 14:40, 26 Martie 2012
Daca cererea ati intemeiat-o pe ordonanta de plata sau somatia de plata puteti incerca o actiunje pe dreptul comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura suma primita ramburs de la curier sevenx sevenx Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care un SRL vinde un produs unei persoane fizice, expedierea facandu-se prin curier iar plata produsului facandu-se ... (vezi toată discuția)
Chitante emise catre persoane fizice ContSters255863 ContSters255863 Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata nicolae57 nicolae57 Buna ziua, Daca ma poate cineva ajuta... In anul 2008 am incheiat un contract de furnizare materiale contract in care noi am fost vanzatori. Materialele ... (vezi toată discuția)