avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită insolventa
Discuție deschisă în Executare silită

insolventa

Am un srl din 2002.La 31.12.2007 firma a fost trecuta in regim derogatoriu ptr. 3 ani.In mai 2009 s-a trecut la impozitul forfetar si am fost somat sa radiez firma si de la registrul comertului pentru a beneficia de regim derogatoriu in continuare.Nu am facut acest lucru pe motiv ca nu am avut banii necesari.Acum sunt somat ca firma are un debit de 3921 lei la bugetul general consolidat debit constatat de catre organele de executare silita.Am mers la organul fiscal si am depus ultima balanta din care rezulta ca nu am niciun bun mobil sau imobil in evidenta si deci nu au ce scoate la licitatie.Intrebarea mea este: Ca administrator pot fi obligat la plata debitului din veniturile propri? Mentionez ca nu am avut nimic cumparat pe firma si ca la data de 31.12.2007 firma nu avea nicio datorie iar debitul de 3921 lei reprezinta impozitul forfetar din 2009 si pana ce legea a fost abrogata. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar adonisvigalex adonisvigalex Buna ziua, Din data de 31.12.2007 firma pe care o administrez ca unic administrator se afla in regim derogatoriu pe 3 ani.In luna iunie 2009 am primit o ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate raduu raduu Buna ziua, Sunt asociat cu inca o persoana la un SRL, infiintat in 2007. Societatea nu a avut activitate,nu am depus bilanturi la Reg. Comertului. Am depus ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar ioanatm ioanatm Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, daca trebuie sa platesc impozit forfetar in cazul in care firma nu mai are activitate si nu e inchisa. Multumesc! (vezi toată discuția)