avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Chiar trebuie sa mai platesc si asta ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Chiar trebuie sa mai platesc si asta ?

Buna ziua.Sunt pensionara pe caz de boala(480 ron) si am venituri din chirii.As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc asigurari de sanatate datorita veniturilor din chirii si daca trebuie sa le platesc retroactiv,pe ultimii patru ani de cand am spatiul inchiriat.Multumesc anticipat pentru informatii.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:22, 26 Martie 2012
Da, este posibil sa trebuiasca sa platiti CAS daca nu aveti un venit salarial din care sa se plateasca CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)
Cass pentru venituri din chirii ?? ludo ludo Din L95/2006 art 257 inteleg ca daca un asigurat pensionar care a cedat folosinta unor bunuri este dator cu CASS pe total venituri ( veniturile din ... (vezi toată discuția)
Impozit cas pensionari platit retroactiv? gantnerzoltan gantnerzoltan Poate cineva sa imi raspunda? Am o pensie de 880lei si venituri din cedarea bunurilor in folosinta pe prima jumatate a anului 2007 plus venituri in produse ... (vezi toată discuția)