avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA decont Tva benzina
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

decont Tva benzina

Buna ziua!

1 Avem doua autoturisme pe firma pe care le utilizeaza directorul si administratorul, se poate dedice tva 100% daca am foaie de parcurs?
2 Avem un autoturism cu contract de comodat si pot deconta benzina 100% daca o utilizeaza paznicul in interes de servici?

Multam!

Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 15:30, 26 Martie 2012
Nu..doar 50% e mai bine..sau daca va incadrati la exceptii si e delegatie..
Poate va lamureste acest link..
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
Deducere tva benzina simoponea simoponea Am un angajat care pazeste santierul nostru si ii decontam benzina ptr deplasare la locul de munca pe foaie de parcurs. Este deductibila 100% atat chelt cat ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ela22 ela22 Buna seara, As dori sa va adresez si eu cateva intrebari. Daca am contract de colaborare cu o firma de curierat, pot sa ma scad in totatlitate cu bonul ... (vezi toată discuția)