avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... distrigaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

distrigaz

Verificare instalatiei de gaz din 2 in 2 ani!
Cel mai recent răspuns: romis , utilizator 08:17, 14 Aprilie 2016
Multumesc pentru lamuriri.
E pentru prima data cand DistriGaz pune problema in felul acesta(azi au sunat la usa); nu stiu de unde as fi putut afla inainte; dar aveti dreptate, in general, orice serviciu se plateste!
Distrigaz nu mai exista, acum se numeste GDF Suez.
Asa este, de ceva vreme a capatat numele francezilor care ne distribuie gazul, de parca noi nu eram in stare. Insa are dreptate , cei care au venit la usa sunt de la Distrigaz Confort, firma desprinsa din cea veche, care a pastrat numele pentru a fi mai credibili si a "ciupi " mai multi clienti. Atentie insa, aceasta firma are pretul cel mai mare la verificare . Se pot gasi firme care executa acest serviciu la pret mai mic cu 30-40 % si nu vin cu apa si sapun ca pe vremea lu' tataie, ci cu senzor de gaz .
Asa scria si pe ecusonul lui: "Distrigaz Comfort".
Va multumesc mult pentru completari.
Eu as mai completa, cu observatia ca este foarte bine sa se faca aceasta verificare, pentru ca prea multe accidente grave sau petrecut in ultimul timp,multi oameni au ajuns fara adapost deasupra capului, situatii fara iesire in prag de batranete...

Sa insiste la verificarea acelor robineti tip canea, acesti robineti trebuie desfacuti dupa cativa ani si pusa putina vaselina in ei. Eu am patit-o, nu stiam de ce sesizorul de gaz pornea mereu si umland pe langa robinet am simtit mirosul gazului. Nu scapa mult gaz, dar in timp se acumula suficient atunci cand faceam mai putina aerisire in casa.

Alte discuții în legătură

Distrigaz ancanina ancanina Un angajat DistriGaz a sunat azi la usa si a spus ca suntem obligati ca din 2 in 2 ani sa efectuam o verificare a instalatiei (conducte) de gaz de la contor ... (vezi toată discuția)
Nesimtirea celor de la gaze steelvl steelvl Cei de la gaze forteaza abonatii cu un contract de prestari servicii ( verificarea instalatiei casnice) pentru care pe o perioada de doi ani (include doua ... (vezi toată discuția)
Contor gaze apartament + instalatia de gaze casa scarii elapopy elapopy Buna ziu, Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face verificarea contuarelor de gaze ale fiecarui apartament cat si a conductelor de gaze de pe casa ... (vezi toată discuția)