avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Recuperare rol fiscal si documentatia aferenta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Recuperare rol fiscal si documentatia aferenta

In anul 1972 socrul meu a cumparat un imobil si terenul aferent si a avut rol fiscal pentru proprietatea respectiva pana in anul 2003 ( cand rolul fiscal a disparut datorita intereselor unui personaj din oras...). Daca rolul fiscal se putea deschide in acea vreme DOAR pe baza unui act de proprietate (contract de vanzare-cumparare) se presupune ca atat actul respectiv cat si documentele deschiderii rolului fiscal se afla in arhiva fostului Notariat de Stat local ? Cum procedez pentru accesarea arhivei si recuperarea documentelor respective ? In 1976 socrul meu a decedat dar sotia mea are certificat de mostenitor

Alte discuții în legătură

Imobiliare calancea george calancea george Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren de 500 mp , dar vanzatorul nu are documente pe acest teren. Acest vanzator spune ca - l foloseste din anul 1990 si cum ... (vezi toată discuția)
Cale de acces catalinavizitiu catalinavizitiu am o proprietate cumparata in 2009 cu 7 prajini de teren cumparata cu acte in regula la notar,insa fotul proprietar a facut rol la primarie pe calea de acces ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Am mai intrebat acum un an in legatura cu o succesiune si vreau sa va spun ca suntem la acelasi nivel. Sotul meu, a aflat acum un an ca este ... (vezi toată discuția)