avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna ziua,am facut un CAR acum 3 ani,am un fond social la ei de 2000lei,nu am mai platit ultimele6 rate care fac cam cat fondul,totusi m-au dat in judecata si mi-a venit executare silita bineinteles cu dobanzi si penalitati care ajung la suma de 5300.Am vreo sansa daca fac recurs?de ce nu au luat fondul care acum nici nu vor sa mi-l dea pana nu platesc cei 5300.multumesc
Cel mai recent răspuns: ionela-chirosca , utilizator 11:06, 27 Martie 2012
Raspunsul la intrebarea "am vreo sansa in recurs ?" poate fi diferit in functie de apararile pe care dvs. le-ati formulat la fond.
Este clar ca banii imprumutati trebuie sa-i restituiti.
Apararile care trebuiau formulate erau doua :
- invocarea conpensatiei legale a datoriei cu banii din fond<
- verificarea corectitudinii calcului dobanzilor si penalitatilor.
Ati invocat aceste aparari in fata instantei de fond?
Sa faceti recurs ?
Eventual puteti face contestatie la executare ,dar nu se justifica in conditiile mentionate
Cititnd mai atent intrebarea dvs. imi dau seama ca este posibil sa nu mai fiti in termen pentru formularea unui recurs. Termenul este de 15 zile de la comunicarea hotararii judecatoresti.
saptamana trecuta am primit sentinta,CAR-ul am oprit fondul din banii imprumutati,poate nu am dreptate,dar mi se pare absurd ei aveau fondul acolo si totusi mai taxat cu penalitati si m-au dat in judecata fara sa ma anunte?am si doigiranti care au girat cu bunuri si totusi au anuntat la locurile lor de munca pentru poprire pe salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act notarial imprumut bani AndreeaNicoleta88 AndreeaNicoleta88 Buna ziua,am imprumutat o persoana cu o suma maricica de bani,am facut un act notarial din care reiese ca trebuie sa achite o anumita suma lunar,de vreo 2 luni ... (vezi toată discuția)
Imprumut pe baza de contract ioanagabriela ioanagabriela Am imprumutat si eu o suma de bani pe baza unui contract de imprumut facut la un notar public de fata cu ambele parti. Termenul de returnare a banilor a ... (vezi toată discuția)
Actualizare pret cu rata inflatiei sxamo39_p sxamo39_p In 2004 am executat silit un imobil al uni debitor, bunul fiind adjudecat, iar pretul distribuit. Ulterior debitorul a formulat contestatie la executare si a ... (vezi toată discuția)