avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Act notarial imprumut bani
Discuție deschisă în Executare silită

Act notarial imprumut bani

Buna ziua,am imprumutat o persoana cu o suma maricica de bani,am facut un act notarial din care reiese ca trebuie sa achite o anumita suma lunar,de vreo 2 luni refuza sa-mi dea bani,spuneti-mi va rog daca am vreo sansa sa-mi recuperez bani si daca da,cam cat dureaza procedura,nu as vrea totusi nici sa ajung prin tribunale,am inteles ca si notarul poate executa silit este adevarat?,astept un raspuns,sugestii,sfaturi cat mai repede,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AndreeaNicoleta88 , utilizator 13:25, 20 Iunie 2013
Ati inteles un pic gresit, ca la radio erevan. De fapt, actul notarial poate fi pus in executare, daca prin el se constata o creanta certa, lichida si exigibila.
Puteti sa il executati silit pentru ratele scadente, sau pentru intraga suma datorata, daca in act se prevede ca este decazut din termen, in caz de neplata a unei rate.
executorul judecatoresc este cel caruia trebuie sa va adresati cu o cerere de executare silita.
multumesc frumos pt timpul acordat,va doresc numai bn!
cum fac dovada ca pers. respectiva nu mi-a dat bani,sau ca mi i-a dat pana acu'2 luni
Dvs aveti dovada ca i-ati dat banii, toti. el trebuie sa va dovedeasca ca vi i-a restituit la timp.
am inteles,va multumesc frumos!o zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contract de imprumut danielluca danielluca Am incheiat la notariat un contract de imprumut prin care am imprumutat unui prieten o suma de bani si pe care urma sa mi-o inapoieze prin plata unor rate ... (vezi toată discuția)
Imprumut prin notar,executare silita roxanapamfile roxanapamfile in 2007 am imprumutat bani de la o persoana prin contract notarial,urmand sa l achit intr un an ,in 2008 am terminat de achitat datoria,iar acum ma trezesc ... (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie sa declare creditul exigibil banca ? ContSters307900 ContSters307900 Buna ziua! Doresc sa stiu cand ar fi putut incepe sa curga un eventual termen de prescriptie. Contractul a fost incheiat in 09.2008 pe o perioada de 6 ani iar ... (vezi toată discuția)