avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Daca trebuie platita o sulta se poate face cadastru?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Daca trebuie platita o sulta se poate face cadastru?

Buna ziua,

Am urmatoarea problema: daca in urma unei hotarari judecatoresti irevocabile (recurs) s-a hotarat ca am sa primesc o sulta de o anumita valoare ca urmare a unei succesiuni (cu iesire din indiviziune), fratele meu poate face cadastru pe lotul lui pana nu achita sulta? Este legal atata timp cat are o datorie? Pentru ca ar putea intabula si vinde aceasta proprietate si apoi..... cum se mai recupereaza banii?? Cadastristul are dreptul sa intocmeasca documentatia de cadastru daca in hotarare scrie acest lucru (sulta de platit)?va fi notificat prin executor judecatoresc pentru sulta.
mai ales ca
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters246530 , utilizator 18:34, 27 Martie 2012
Se poate face si cadastru si intabulare. La intabulare va fi inscrisa o ipoteca imobiliara in favoarea dvs., pentru sulta pe care o aveti de primit.
Multumesc frumos. Suntem tematori deoarece cunoastem personajul.Stiti: paza buna trece primejdia rea.
Puteti apela oricand la un executor judecatoresc pentru a pune in executare silita obligatia de plata a sultei.
Multumesc. Astept investirea cu titlu executor si vom face acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucesiune tomasso tomasso Am primit hotararea Judecatoriei in urma sucesiunii , conform careia mie si surorii mele ne-a fost atribuit un teren extravilan cu suprafata de 2100mp intr-o ... (vezi toată discuția)
Notare sulta cartea funciara tmctmc tmctmc Buna seara. Vin cu o problema de care m-am lovit si inca nu am reusit sa-i aflu solutia. In urma unui proces de succesiune( si iesire din indiviziune) sa ... (vezi toată discuția)
Inscriere sulta cartea funciara ContSters246530 ContSters246530 Buna ziua, In urma unei hotarari irevocabile am solicitat inscrierea unei sulte in favoarea mea la cartea funciara. Terenul initial cu constructia, ca ... (vezi toată discuția)