avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inscriere sulta cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inscriere sulta cartea funciara

Buna ziua,

In urma unei hotarari irevocabile am solicitat inscrierea unei sulte in favoarea mea la cartea funciara. Terenul initial cu constructia, ca urmare a iesirii din indiviziune s-a lotizat in 2. Exista cadastru si intabulare (este vorba de o succesiune) pentru defunct si mostenitori. Mi s-a mentionat de la CF ca sulta se inscrie pe vechiul cadastru pana la dezmembrare. Acum eu care am de primit sulta pot face cadastru si intabulare pentru lotul meu, nu sunt afectata de aceasta inscriere care este totusi in favoarea mea?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare soimumircea soimumircea Am mostenit impreuna cu fratele meu (fiecare in cota 1/2) o casa si terenul aferent curti si constructiei,care a apartinut parintilor nostri.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Mostenire in indiviziune ninasave ninasave Buna seara Mama si fratele dansei au o casa mostenire in indiviziune Nu are cadastru la casa si curte Pentru separare se face cadastru separat pentru cat ... (vezi toată discuția)