avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soþia mea gravida cu un alt barbat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soþia mea gravida cu un alt barbat

salut!
Eu sunt un straini este casatorit cu un romanca din 2011 jan. eu am placat din romania la october 2011. în timp, nu am fost în România, soţia mea Soţia mea gravida cu un alt barbat. dacă suntem vreau să păstreze căsătoria noi.

1.este posibil să se înregistreze tatăl numele copilului cu un alt barbat?

2.dacă eu divorţ, după naşterea copilului nu i-au să dea nici o compensaţie?

Multumesc anticipat!

Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: mary-2012 , utilizator 12:16, 27 Martie 2012
1. nu . doar daca faceti conestarea paternitatii in tara.
2.nu se intelege...ce compensatie si data cui
Adica dacă eu nu sunt divorţ copil va fi înregistrat cu numele meu? în timp a cererii de divorţ în instanţă în cazul în care copilul născut, apoi, de asemenea, se va înregistra pe numele meu?

După divorţ nu i-au să dea nici o compensaţie, în cazul în care copilul nu este al meu?

multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
yash100, utilizator
Banuiesc ca prin compensatie vrea sa spuna pensie de intretinere.Atata timp cat prin testul de paternitate se stabileste ca nu e copilul dumneavoastra,nu aveti de ce sa platiti pensie de intretinere pentru copil,va platii tatal copilului.Gresesc?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor,iată povestea mea. eu și soția mea ne-am ... Alex 123123 Alex 123123 Buna ziua tuturor,iată povestea mea. Eu și soția mea ne-am căsătorit acum doua săptămâni. Ea înainte a trăit cu un bărbat. Ei nu au fost ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate-urgent narcisa raveca narcisa raveca Buna ziua,dintr-o relatie de 2ani cu un barbat a aparut un copilas,acesta nu a vrut sa stie de el,acum copilasul are 2anisori si poarta numele actualului meu ... (vezi toată discuția)
Paternitatea - daca tatal nu este tatal biologic, mai poate avea grija de copil? va rog sa ma ajutati! multumesc! r_ruxa r_ruxa buna ziua, am intalnit urmatoarea situatie: un cuplu. locuiesc impreuna 4 ani. ea ramane insarcinata. fac cununia civila pt copil ca toti sa abia acelasi nume. ... (vezi toată discuția)