avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Manuale de drept constitutional
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Manuale de drept constitutional

Bună ziua. Îndrăznesc să vă adresez o rugăminte: a-ți putea să-mi recomandați autori sau tratate cât mai cuprinzătoare de Drept constituțional, care să aibă în subsidiar cât mai pe larg expusă instituția Parlamentului României(istoric, regulamente, legislatie,etc), sau orice altceva referitor la aceasta? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 28 Martie 2012
pentru inceput, intra de parlamentul romaniei "wikipedia", acolo vei gasi istoricul parlamentui romaniei iar de acolo, incepe cu fiecare perioada in parte pana la actualul parlament, unde vei gasi toata legislatia in baza careia functioneaza, de la constitutie, etc..
Drept parlamentar romanesc, Editura C.H. Beck, Autori: Constantinescu Mihai, Muraru Ioan
[ link extern ]

Carti Drept parlamentar
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre extradare ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Apelez la cunostintele si bunavointa dvs. spre a mi se oferi informatii cu privire la articole, lucrari, manuale, carti, tratate care se refera la ... (vezi toată discuția)
Drept informatic luiza2008 luiza2008 Buna ziua, Va deranjez din nou cu o intrebare. Imi puteti da va rog cateva titluri de lucrari in domeniul dreptului informatic? Va multumesc anticipat! O ... (vezi toată discuția)
Universitatea crestina dimitrie cantemir facultatea de drept cluj - ce carti ar trebui sa cumpar? bia_bia bia_bia Buna tuturor.Este cineva la Drept la Dimitrie Cantemir Cluj?Eu sunt in anul 1 la FR si am nevoie sa-mi spuna cineva ce carti trebuie sa-mi cumpar.Eu sunt ... (vezi toată discuția)