avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plan de paza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plan de paza

Buna ziua !
Asi dori sa aflu mai mult despre planul de paza. Am un depozit de material lemnos,
unde ma ocup si de comercializare lemn de foc si lemn ptr. constructii. Am doi angajati . Intrebarea este sunt obligat sa angajezi firma de securitate sau sa fie dotat
depozitul cu camere de luat vederi. Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare lemne de foc Mihai I Mihai I Buna ziua, Infiintez un srl si intrebarea mea este: Pt comercializare lemne de foc e potrivit codul caen 1629? Astazi am fost la onrc olt si mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comercialiala, aprobari, conditii speciale Marius20100 Marius20100 Buna ziua, as dori sa stiu la infiintarea unui SRL cu domeniu de activitate Comert cu ridicata al materialului lemnos si de constructii, Intermedieri in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)