avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenirea la servici dupa CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenirea la servici dupa CIC

In conditiile in care in 2010 am intrat in CIC pana pe 12 iulie 2012, as dori sa stiu daca exista in cazul meu o perioada de reacomodare la locul de munca reglementata de lege, adica o perioada in care angajatorul nu are voie sa ma concedieze pe motiv de necorespundere profesionala. Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 27 Martie 2012
Nu exista asa ceva prevazut intr-un act normativ ... poate doar in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani mbclk11@yahoo.com mbclk11@yahoo.com este posibil, (si legal,binenteles) ca,la intoarcerea din concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani,angajatorul sa trimita angajata in ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu ingrijire copil lacramioara2012 lacramioara2012 Am nascut in iulie 2010 si din octombrie 2010 sunt in Concediu de ingrijire copil pana in iulie 2012. Lucrez in invatamant, (sunt titular) ca profesor de ... (vezi toată discuția)
Cic si perioada de reintegrare angajat001 angajat001 buna ziua, un caz social, parinte unic intretinator al unui minor, s-a reintors din concediul de crestere copil la expirarea celor 2 ani, a fost informat ca ... (vezi toată discuția)