avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deschidere sediu sec(pct lucru )
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deschidere sediu sec(pct lucru )

am avut un mag cu amanuntul intro locatie ,luna aceasta l-am mutat ,am depus la ORC actele necesare pt deschidere insa la finante ce declaratie trebuie sa duc ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:02, 27 Martie 2012
Depuneti o declaratie tip - se numeste Declaratie privind sediile secundare, in doua exemplare, insotite de o copie dupa rezolutia de aprobare a deschiderii punctului de lucru pe care o veti primi de la Registrul Comertului. Cand declarati punctul de lucru trebuie sa va cumparati Registrul Unic de Control. Declaratia se depune la organul fiscal unde aveti sediul social.
Daca punctul de lucru are mai mult de 5 angajati, este vorba de un sediu secundar ce va trebui declarat si la organul fiscal in raza caruia se afla sediul secundar (adica punctul de lucru). Declararea se face cu formularul 060.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Sediul secundar- declararea punctului de lucru fifi53 fifi53 infiintarea unui sediu secundar care nu are obligatii fiscale ( fara angajati) trebuie anuntat la administratia fiscala teritoriala ,? cu declaratia 060 ? (vezi toată discuția)
Punct de lucru ssabina ssabina Buna ziua, Am un contract de inchiriere pentru un spatiu pentru o luna de zile. Intrebarea mea este: avand in vedere ca punctul de lucru trebuie declarat in ... (vezi toată discuția)