avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie copil

Suntem in vacanta in india , sotul meu find cetatean Indian, iar eu si copilul vrem sa mergem de aici acasa in romania de pasti. Daca sotul nu calatoreste cu noi ce document sau trebuie vreun document sau declaratie cand iesim din aeroportul din Mumbai pentru fata noastra.? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:19, 27 Martie 2012
Ok deci declaratia sotului meu va fi facuta aici in engleza la un notar semnata de el si eu o pot lua cu mine in Romania unde va trebui sa o legalizez din nou la un notar romanesc si tradusa inainte. Correct?
La plecarea din RO veti avea nevoie de acea declaratie

De preferat sa fie facut la consulatul româniei, trebuie legalizata de notarul de acolo
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Corect - veti merge cu declaratia la un notar, fiecare birou notarial cred ca are o lista de traducatori autorizati cu care colaboreaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean indian Selena2017 Selena2017 Buna ziua,incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian de un an de zile si nu reusesc. Am fost in India sa ne casatorim si nu am reusit,ne-au cerut foarte ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian cu acte de rezidenta in italia Octavialuiza Octavialuiza Buna seara.Va rog sa ma ajutati , ce acte sunt necesare pentru casatorie civila dintre o romanca si un cetatean indian cu acte de rezidenta in Italia. ... (vezi toată discuția)
Procura pt iesirea copilului din tara alysha22 alysha22 buna ziua. as dori sa intreb daca procura pt iesirea copilului din tara doar cu un parinte (cu acordul celuilalt parinte) poate fi valabila pana la 18 ... (vezi toată discuția)