avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificari functii conform noului COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificari functii conform noului COR

Buna ziua,
Avand in vedere modificarea COR, sa inteleg ca trebuie modificate si functiile angajatilor pentru a corespunde? De exemplu Inspector Protectia Muncii (cod COR 241204) nu mai exista, am gasit Tehnician in sanatate si securitate in munca (cod COR 325721). Logic, ma gandesc ca asa ar trebui procedat, toate functiile sa se modifice conform COR, dar as avea nevoie sa-mi si confirme cineva :)

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 27 Martie 2012
In astfel de situatii expuse de dvs trebuie sa se modifice si functia ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii monimari monimari firma are 29 de angajati, am angajat o persoana pentru protectia muncii cu cim timp partial 2 ore , trebuie sa fac act ad de modificare la 8 ore?? respectivul ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm vs tehnician ssm apetra apetra Lucratorul nostru desemnat are certificat de absolvire, cursuri 80 ore, program perfectionare pt ocupatia inspector SSM, cor 315219, facut in 2009. Modificat ... (vezi toată discuția)
Salariu inspector protectia muncii Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Care este salariul minim pentru un Inspector protectia muncii cu studii postliceale? (vezi toată discuția)