Conform informatiilor de pe site-ul mentionat de dvstra, se iau in considerare si indemnizatiile de crestere a copilului. Deci in cazul meu, - fiind momentan in concediu de crestere a primului copil, iar inainte de terminarea celor 24 luni pe perioada carora beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului, daca totul decurge bine, voi naste al doile copil. Acesta inseamna ca pentru acest al doilea copil voi putea opta pentru cei 600 ron primiti in ultimele 23 luni + veniturile din chirii supuse impozitului pe venit - (acumulate pe o perioada de 9 luni)?
Cum legea intra in vigoare de la 1 januarie, si este valabila si pentru mamele care la momentul intrarii in vigoare sunt deja in concediu, ele pot opta pentru cei 85%. Oare vor trebui depuse dosare noi sau doar o cerere pe baza caruia se va aproba plata? :">
Multumesc:
Eniko Horst
Cu siguranta vor trebui depuse dosare noi sau doar adeverinte noi (se va schimba sigur formularul) din are sa rezulte veniturile realizate pe ultimele 12 luni.
Multumesc , dar eu am nevoie de norma de aplicare mai precis de ce venituri se iau in calcul: net sau brut , informatiile date de dumneavoastra le cunosc.
Indemnizatie
cami250786
salutare,
Doresc sa va intreb urmatorul lucru: sotia mea a nascut in septembrie ,iar din 2009 indemnizatia de crestere copil este de 85% din ... (vezi toată discuția)