avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contabilitate firma catering
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contabilitate firma catering

Buna ziua,
Am o problema si nu stiu cui sa ma adresez, sau mai bine zis cum sa o rezolv.
Tin evidenta contabila de 3 sapt. la o firma de catering,restaurant.Se vand produsele pe casa de marcat.Expl.1 ciorba cu caserola cu lingura si paine se vinde la pret de 7.5 lei.
Descarcarea o fac:
601=301 bon consum,carne,morcovi...
6023=3023 bon consum,caserole
6028=3028 bon consum ligura
4111=701,707.4427
si se descarca automat marfa cu 607 si 378 si 4428
Cine ma poate ajuta?Procedez bine?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 17:34, 27 Martie 2012
Sper sa va fie de folos.:)
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materii prime deteriorate rezulta deseuri vlad.aurelia vlad.aurelia Buna ziua.Vin si eu cu o problema pentru a carei rezolvare as dori niste sugestii.Din cauza ninsorilor si a frigului ,acoperisul unei magazii unde erau ... (vezi toată discuția)
Lucrari de amenajare a unei cladiri ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Am si eu o nelamurire privind inregistrarea in contabilitate a urmatoarei situatii: Societatea are magazin de materiale pentru constructii. A ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila restaurant rodia rodia La un restaurant micut care are si un bar,evidenta gestiunii este organizata la pret de achizitie,cu fise de magazie pt.fiecare articol(atat pt.gestiunea ... (vezi toată discuția)