avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... imobil cu vicii ascunse?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

imobil cu vicii ascunse?

Buna ziua,
In 2007 am cumparat o casa la "gri". Totul parea oarecum in regula, este parter+1+m, aparent avea o structura de rezistenta solida. Peste aproximativ un an, au aparut niste fisuri in grinzi, in urmatoarea iarna s-a umezit un perete de la parter. Am inceput un mic santier de renovare si asa am descoperit ca fundatia e prea mica si nu e hidroizolata, si ca grinzile de fapt nu sunt armate ci doar din beton simplu. Se impune o consolidare urgenta a casei. Vreau sa va intreb, pot sa-l dau in judecata pentru inselaciune pe vanzator? Plus ca ne-a pus viata in pericol, unul dintre experti mi-a spus ca ar da bulina rosie acestei constructii... Vreau sa mentionez ca nu a fost o casa ieftina si ca am investit multi bani in finisaje etc.In niciun caz nu am cunoscut aceste vicii, plus ca am gasit si alte nerespectari ale proiectului.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
kristina25, utilizator
Puteti incerca sa faceti plangere pentru inselaciune. Dar o sa dureze foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse imobil LucaMoise LucaMoise Descoperire vicii ascunse imobil dupa semnarea unui ante-contract. Buna seara. In luna mai am vizionat impreuna cu reprezentantul unei agentii imobiliare ... (vezi toată discuția)
Cand e nevoie de diriginte de santier? cristinamariav cristinamariav Urmeaza sa incep in primavara constructia unui obiectiv civil, localizat in mediu rural, compus din: - gard -grajd cai - fanar - casa familiala ... (vezi toată discuția)
Cumparat casa = teapa. ce pot face? fandacia fandacia Buna ziua. Am cumparat in 2012 o casa cu credit \\"prima casa\\". Casa mi-a fost prezentata ca fiind constructie recenta (2005-2006). Intre timp au inceput sa ... (vezi toată discuția)