avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract colaborare sau de prestari servicii pentru ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract colaborare sau de prestari servicii pentru arbitri

intreprindere individuala cu activitate de activitati sportive si recreationale la organizarea unui meci de fotbal , pot incheia contracte de colaborare cu arbitri de care am nevoie?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 20:44, 27 Martie 2012
Da bineinteles. Doar este o activitate ocazionala.
ce contributii trebuie platite daca inchei contract colaborare?
10.5% pensie angajat, 0.5% somaj angajat si 16% impozit conventii civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se datoreaza contrib.individ.la conventii civile VENTY VENTY va rog, as vrea sa stiu daca am contract de munca si mai am incheiat o conventie civila cu o alta firma pentru care mi se retine numai 16% impozit ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari mihasi mihasi 1.Aceasta ordonanta se aplica conventiilor civile ocazionale si contractelor de mandat ale presedintilor de asociatii de proprietari? 2. Au aparut normele de ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. In cazul unei conventii civile, ce retineri se efectueaza din venitul brut? Multumesc. (vezi toată discuția)