avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Depensionare, contestatie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Depensionare, contestatie

Buna ziua!VA scriu in numele unui prieten.Am mare ajutor de o informatie.Timp de 8 ani am beneficait de pensie medicala de grad 2 iar anul trecut m-au trecut in gradul 3.LA controlul de rutina mi s-a taiat orice drept de a mai beneficia de acest ajutor.Unde ar trebui sa ma adresez pentru a relua pensia deoarece nu am nici un venit si datorita problemelor medicale nu ma pot angaja nicaieri,Am varsta de 47 ani.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:41, 31 Martie 2012
Daca detineti acte medicale si sunteti bolnav deschideti actiune in instanta , faceti o expertiza medicala si solicitati pensionarea pe caz de boaloa.
Buna ziua din nou!
Am discutat cu un avocat care mi-a analizat documentatia, acte analize, internari ,inclusiv decizia de respingere a pensiei si mi -a spus ca nu se mai poate face nimic pentru ca termenul a expeirat (.Adica cele 30 zile de la respingere) cum ma sfatuiti?
Daca ati iesit din termenul de 30 de zile in care puteati sa atacati decizia nu mai aveti nicio optiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tbc pulmonar gaura in plaman cica elena cica elena Sotul meu a fost pensionat pe caz de boala avand tbc,la Bucuresti i s-a taiat pensia spunandui-se ca s-a vindecat,acum a facut gaura in plamanul care a fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
Informare Camelya50 Camelya50 Buna ziua!!Am avut pensie de boala 8 ani si am fost chemata la Bucuresti pentru verificare,in urma caruia mi sa taiat.Am facut contestatie si nu mi sa ... (vezi toată discuția)