Am depus un bilant simplificat (S1005) la ghiseu ,totul a fost OK, ar mi s-a recomandat sa ma uit si pe net pentru a vedea starea bilantului (valid sau nu).
Am constatat ca nu pot aflu nici o informatie deoarece vizualizarea se face numai pentru S10001.X-(
buna seara , imi pare rau sa va contrazic : la stare D112 Vizualizare documente
Introduceti indexul/respectiv numarul de inregistrare si CIF-ul unui document depus in ultimele trei luni. Daca este corect veti primi o lista a documentelor depuse in aceasta perioada de tip: D100, D112, D200,D300, D390, D394, D710, S1001 si situatii financiare
si bifati depuse la ghiseu.:thumbup:
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.