avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... martor de rea credinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

martor de rea credinta

Proces de divort.. Martorul uneia dintre parti nu s-a prezentat pe motiv ca a parasit tara..Din cate stiu, a obtinut un document, colaborand cu politia locala din comuna in care are resedinta, care confirma acest aspect....numai ca in tot acest timp, martorul mentionat s-a aflat pe teritoriul tarii...profitand de acest siretlic pentru a nu se prezenta la proces.

Care ar fi cea mai simpla metoda de a reglementa aceasta situatie, pentru a-l aduce in instanta? mentionez ca martorul respectiv are un rol important in desfasurarea procesului..

Ar fi suficient sa se faca o mentiune intr-o intampinare inaintea urmatorului termen de judecata, despre situatia respectiva, asteptand, ca, ulterior instanta sa ia masurile necesare?
Cel mai recent răspuns: jason , utilizator 20:48, 27 Martie 2012
nu este foarte clar...ati propus un martor care nu mai vrea sa vina sa depuna marturie ? sau e propus de partea adversa si v-ar ajuta si pe dvs.???
martorul e propus de mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand nominalizez martorii? andabej andabej Am introdus o actiune pe drept comun si am cerut si aprobarea probei cu martori. Era necesar sa trec si numele martorilor pe care ii am in vedere. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Intrebari pt martorii cris_deo cris_deo buna seara. daca partea adversa intr-un proces de divort are angajat avocat iar eu nu am bani sa-mi angajez unul iar amandoua partile am propus cate doi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un proces pentru încredințare minor partea adversa ... Dan342 Dan342 Buna ziua! Am un proces pentru încredințare minor partea adversa a fost decăzuta din probe. La ședința actuală judecătorul i-a cerut să se prezinte cu ... (vezi toată discuția)