avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Izolare termica exterioara bloc
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Izolare termica exterioara bloc

Asi dori un model de contract pentru izolarea termica exterioara a blocului in care locuiesc. Dorim ca executantul sa intocmeasca toate ectele necesare executarii lucrarii (proiect, autorizatie, etc)
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 09:59, 28 Martie 2012
Nu trebuie sa va bateti capul cu hartiile, are sigur executantul si model de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termica a apartamentului armand67 armand67 Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1. Doresc sa reabilitez termic [b]doar apartamentul proprietate personala[/b], nu si toate nivelurile cladirii in ... (vezi toată discuția)
Termoizolatie apartament bloc ContSters138306 ContSters138306 Buna ziua. Suntem posesorii unui apartament cu 3 camere la parterul unui bloc din sectorul 6. Am dori sa realizam o lucrare de termoizolatie exterioara, dar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru izolare termica apartament ContSters94817 ContSters94817 As dori sa stiu daca trebuie autorizatie de la primarie pt izolarea termica a apartamentului si cum se obtine aceasta ,cat costa? Am gasit pe internet un ... (vezi toată discuția)