avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare srl.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare srl.

Care sunt procedurile de cumparare a unui Srl dintr-un judet in altul si cat dureaza aceasta procedura? Cand fac cumpararea trebuie sa ma prezint cu documentele necesare noului sediu? Poate sediul sa fie unul primit prin contract de comodat?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:38, 28 Martie 2012
actele necesare le gasiti pehttp: //www.onrc.ro/documente/ghid/F_31_modificat.pdf
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
gyoni8, utilizator
procedura dureaza circa doua luni de zile;
cand faceti cumpararea nu va trebuie noul sediu, dar trebuie sa fiti sigur ca acela va fi noul sediu (se va lua o decizie prin Hot AGA), dovada noului sediu trebuie sa o aveti cand va inregistrati la registrul comertului;
da, dovada noului sediu poate fi un ctr. de comodat
Sa aveti in vedere ca inainte de intocmirea actelor daca societatea a fost infiintata inainte de anul 2008 sa va faceti rezervarea denumirii societatii la nivel national, deoarece pana in 2008 se facea rezervare la nivel judetean, numai in mod exceptional ( la cerere) la nivel national. Nu de alta, dar este destul de neplacut sa intocmesti atat de multe acte degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea sediului social dintr-un judet in altul Razvy23 Razvy23 Salut , as dori sa schimb sediul social al unei firme cu profil agricol dintr-un judet in altul , care ar fi pasii ? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Sediul social nicole72 nicole72 Ce trebuie facut pt. a muta sediul social al unei societati de la Bucuresti la Ilfov. (vezi toată discuția)