avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bilet la ordin pierdut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bilet la ordin pierdut

Am vândut marfa către o alta firma, care urma sa achite prin bilet la ordin.
Au recepționat marfa, au emis biletul la ordin, l-au înmânat unei firme de curierat, dar acesta firma l-a pierdut si nu mi la mai adus.
Firma de curierat mi-a trimis o adresa cum ca a pierdut plicul.

Ce trebuie sa fac pentru a anula biletul la ordin, tinand cont de Regulamentul BNR 1/2012? Am fost la banca si nu se mai anuleaza printr-o simpla cerere.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Anulare bo pierdute mirela-cornelia mirela-cornelia Buna ziua, am o problema foarte mare. Firma de curierat prin care am trimis 3 bilete la ordin, mi-a pierdut plicul. Am anuntat la banca problema aparuta si ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin pierdut de curier g2na g2na buna ziua, sunt in sit urmatoare: clientul a trimis printr-o firma de curier un bilet la ordin. curierul a lasat plicul la poarta unde sunt in chirie mai ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)