Am primit o executarea silita de la un executor judecatoresc prin infiintarea unei popriri asupra tuturor sumelor din salarii ale sefului institutiei.
Poprirea a fost transmisa si la un numar de banci.
De la banci seful a primit adresa de poprire pe conturi pe intreaga suma.
Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa fac: sa fac si eu poprire pe salariu? Nu am alta adresa de la executor, si nu stiu daca sumele au fost sau nu virate in contul comunicat de executorul judecatoresc. (daca s-au virat sume nu stiu daca s-a acoperit intreaga suma - conturile sunt pe persoana fizica si sunt confidentiale).
Multumesc mult pt. ajutor.
[editat citat- inca o data va rog, folositi butonul "raspunde", nu citati mesajul anterior, multumesc]
Ideea care este, daca salariile intra prin banca, banciile prin care intra salarile nu se pot poprii numai in proportie de 1/3, iar pt celelate banci orice bani care intra in acele conturi se pot vira toti catre executor pana la acoperire integrala a creditului. Din momentul in care poprirea a ajuns catre persoana poprita acesta are termen 15 zile de a face viramentul catre executor.
Daca doriti sa stiti cat mai aveti de achitat sunati la executor pt a afla suma.
Poprire pe salariu
papoyashu
Buna ziua, am si eu o nelamurire!
Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala
arabolu
Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)