avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu (executare silita)
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu (executare silita)

Am primit o executarea silita de la un executor judecatoresc prin infiintarea unei popriri asupra tuturor sumelor din salarii ale sefului institutiei.
Poprirea a fost transmisa si la un numar de banci.
De la banci seful a primit adresa de poprire pe conturi pe intreaga suma.
Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa fac: sa fac si eu poprire pe salariu? Nu am alta adresa de la executor, si nu stiu daca sumele au fost sau nu virate in contul comunicat de executorul judecatoresc. (daca s-au virat sume nu stiu daca s-a acoperit intreaga suma - conturile sunt pe persoana fizica si sunt confidentiale).
Multumesc mult pt. ajutor.
Cel mai recent răspuns: Santo , utilizator 11:13, 28 Martie 2012
[editat citat- inca o data va rog, folositi butonul "raspunde", nu citati mesajul anterior, multumesc]

Ideea care este, daca salariile intra prin banca, banciile prin care intra salarile nu se pot poprii numai in proportie de 1/3, iar pt celelate banci orice bani care intra in acele conturi se pot vira toti catre executor pana la acoperire integrala a creditului. Din momentul in care poprirea a ajuns catre persoana poprita acesta are termen 15 zile de a face viramentul catre executor.
Daca doriti sa stiti cat mai aveti de achitat sunati la executor pt a afla suma.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu papoyashu papoyashu Buna ziua, am si eu o nelamurire! Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Lamurire - poprire si a salariului si a contului bancar Diana1 Diana1 Am poprire pe salariu de la un executor judecatoresc , poprire ce este virata in contul sau.Acest executor in exces de zel mi-a blocat si contul bancar in care ... (vezi toată discuția)