Am poprire pe salariu de la un executor judecatoresc , poprire ce este virata in contul sau.Acest executor in exces de zel mi-a blocat si contul bancar in care se vira salariul.
Este un abuz din partea acestui executor acest cont fiind exclusiv pentru virarea salariului si prin blocarea sa lasandu-ma fara nici o sursa de venit si impiedicandu-ma practic sa supravietuiesc.
Ba mai mult in cazul in care spre exemplu electrica ma va debransa pentru neplata acesta va raspunde?
Banca procedeaza corect stiind ca este o suma maximala care poate fi executata din venituri?
Multumesc.:((
Banca nu are de unde sa stie ce fel de bani sunt cei care va intra in cont. Si nici ca salariul dvs a fost deja poprit cu 1/3 de firma angajatoare si ca banii intrati in cont reprezinta diferenta. Banca are o adresa de infiintare a popririi si ii da curs. Este obligata sa procedeze in acest sens.
Adresati o cerere scrisa executorului pt a ridica poprirea de la banca. Se va rezolva destul de usor.
Am gresit eu prin termenul "banca" Poprirea intra in contul executorului si tot acest executor mi-a blocat contul de salariu stiind clar si precis ca este salariul meu acolo.
Contul il aveti la banca. Dona se referea la banca unde aveti contul de salariu.
Aduceti la acea banca o dovada ca va este poprit 1/ din salariu, de catre angajator si vi se vor elibera restul de sume din venitul salarial.
Nu este abuz, teoretic, in contul respectiv pot intra si alte sume.
Executare silita.
MARINA11
Am primit de la un executor judecatoresc proprire pe salariul unui angajat (pentru un credit neachitat). Care este procentul maxim care poate fi retinut ... (vezi toată discuția)