avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

timbru judiciar

am facut cerere de ajutor public judiciar ptr scutire taxa timbru. Mai trebuie sa platesc timbru judiciar, sau nu ?
si daca trebuie, care este valoarea timbrului ptr o cerere reconventionala la actiune de evacuare ?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
lisa777, utilizator
Cel mai recent răspuns: lisa777 , utilizator 10:45, 28 Martie 2012
Daca cererea de ajutor public judiciar a fost admisa, atunci nu mai trebuie platita taxa de timbru.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
dar timbru judiciar trebuie platit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ajutor public judiciar - cale de atac mdcc mdcc Buna ziua,va rog un sfat autorizat.Sunt reclamant intr-un dosar,am platit taxa de timbre aferenta cerererii de chemare in judecata,dar paratul nu vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Pretentii specialul_67 specialul_67 In cursul lunii iunie 2010 am actionat in instanta 3 firme de cabluri(cablu tv,internet,telefon) [EDITAT].Ultima firma de cabluri [EDITAT] a cedat incheiind un ... (vezi toată discuția)
Am introdus cerere de evacuare a amantei tatălui meu decedat și am văzut că s-a completat dosarul cu două cereri din partea ei. vă rog să ne lămuriți, nu știm ce înseamnă annemariecrt annemariecrt Buna ziua, Ma adresez acestui grup deoarece de fiecare dată m-a ajutat si va multumesc. Am o altă speță si as vrea sa stiu ce ma asteapta si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)