avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Litigiu cu firma de leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Litigiu cu firma de leasing

Buna ziua,
Pronuntarea in cazul recursului afisat pe site-ul tribunalului este urmatoarea :
Judecătoria Bistriţa în dosar nr....... Modifică sentinţa civilă recurată în sensul că admite în parte acţiunea civilă formulată de reclamanta împotriva pârâtei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma totalăî de x lei cu titlu de rate leasing, tarif reparaţii auto, penalităţi rate leasing şi penalităţi tarif reparaţii auto şi în continuare penalităţi de întârziere de 0,60% pe zi de întârziere până la data plăţii efective. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de x lei cu titlu de cheltuieli de judecată la fond. Obligă intimata să plătească recurentei suma de x lei cheltuieli de judecată în recurs. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică azi 13 octombrie 2011.

Precizez ca nici pana la data prezentului nu mi-a fost transmisa acesata decizie.

La data de 02.02.2012 apare din nou pe site urmatoarele :

Admite cererea de îndreptare a erorii materiale de calcul formulată de intimata x şi în consecinţă: Dispune îndreptarea erorii materiale de calcul strecurată în dispozitivul deciziei nr. x pronunţată de Tribunalul Bistriţa-Năsăud în dosar nr. ............ în sensul că în loc de suma totală de x lei la plata căreia a fost obligată pârâta, se va menţiona suma de x lei cum este corect, iar în loc de suma de x lei menţionată cu titlu de cheltuieli de judecată la fond se va menţiona suma de x lei, cum corect. Menţine celelalte dispoziţii ale decizei.Prezenta încheiere face corp comun cu decizia nr. x.

Nu am primit un exemplar din cererea transmisa de societatea de leasing.

Ce as putea sa fac in acest caz?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:16, 28 Martie 2012
hotararile irevocabile nu se comunica partilor. daca aveti nevoie de hotarare o puteti solicita in scris instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala Dani12 Dani12 Buna ziua Se considera eroare materială daca instanta spune in decizie: - pârâtul plătește reclamantei suma de x lei Si dupa revine si spune Sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in anul 2020 am fost dat in judecata de catre o firma ... AndreiTAndrei AndreiTAndrei Bună ziua, In anul 2020 am fost dat in judecata de catre o firma de recuperari pentru o datorie din anul 2017. Dupa aproape 4 ani de procese, cu mentiunea ... (vezi toată discuția)