avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recurs respins -netimbrat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recurs respins -netimbrat

speta mea e cam asa:

Am formulat recurs.
pentru primul termen instanta mi-a pus in vedere sa timbrez .
Tot pt primul termen am formulat cerere amanare pt angajare aparator.

instanta a respins recursul ca netimbrat, fara a da curs cererii de angajare aparator.

Mai am vreo cale de atac impotriva solutionarii recursului ??? Hotararea nu a fost redactata incxa.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:54, 28 Martie 2012
nu, este irevocabila. verificati daca in citatia primita se mentiona obligatia timbrajului precum si suma aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Monica H. Monica H. speta mea este cam asa: in prima instanta s a pronuntat o hotarare de validare a popririi prin care SC devine tert poprit. Am formulat recurs motivat de ... (vezi toată discuția)
Timbrat actiunea, omis a depune chitanta la dosar NeluBalas NeluBalas Cu trei saptamani inainte de termen am platit la CEC si am primit chitanta pt taxa de timbru judiciar. Am uitat sa depun chitanta la dosar . Nu am fost citat ... (vezi toată discuția)
Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)