avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Buna ziua.
As dori sa stiu daca mi se acorda conediu fara plata pt rezolvarea unor probleme medicale si pt cat timp? (sufar de hernie de disc si aman operatia, pt a incerca alte terapii).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: steffyuly , utilizator 13:40, 28 Martie 2012
Potrivit art.153 alin.1 si 2 C.mun., pentru rezolvarea unor situaţii personale salariaţii au dreptul la concedii fără plată, iar durata concediului fără plată se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.

Prin urmare, depuneti o cerere la angajator pentru a vi se aproba pentru o perioada de ...zile de concediu fara plata.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare concediu fara plata Alexandra.Ionescu Alexandra.Ionescu Buna ziua, In prezent sunt in concediu ingrijire copil iar la terminarea acestuia as dori sa cer angajatorului concediu fara plata pentru un an de zile. ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata marianams70 marianams70 buna ziua as dori sa stiu daca imi este legal permis de la locul de munca unde sunt angajata in prezent pe o durata nederminata sa solicit concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata claudiu69 claudiu69 Buna ziua. Doresc sa stiu daca pot sa obtin 30 de zile calendaristice de concediu fara plata si daca angajatorul poate sa nu il aprobe ? Va multumesc (vezi toată discuția)