am o problema, sper ca ma va ajuta cineva. vreau sa infiintez o firma care va livra doar produse virtuale ( fisiere ). sediul va fi in focsani, iar eu voi lucra in bucuresti, clientii fiind tot din bucuresti. e nevoie sa declar adresa din bucuresti ca punct de lucru?
In opinia mea, daca lucrati singur nu este necesar sa declarati un punct de lucru in Bucuresti.
Daca insa nu lucrati singur si veti avea si angajati, va trebui sa deschideti un punct de lucru in Bucuresti.
Daca firma livreaza doar produse virtuale, atunci obiectul de activitate pe care il autorizezi,
"comert pe Internet" nu se autorizeaza la o adresa fizica, ci "in afara sediilor" conform formularului
Declaratie model 2 emis de Registrul Comertului.
Punct de lucru se declara atunci cind exista o activitate stabila, cu salariati, cu sediu inchiriat, fie ca este de
servicii informatice, servere, asistenta informatica.
Daca vrei doar sa livrezi produsele, locul desfasurarii fiind Internetul, nu se deschide nici un punct de lucru, ci doar se autorizeaza codul specific.
Alberto Kurtyan
*Recomanda consultantul daca esti multumit de mesaj !
Magazin on line
orianadiana
buna seara, doresc sa imi deschid un magazin on line si as avea nevoie de ceva sfaturi va rog:
1. vreau sa deschid un SRL cu un singur asociat si nu stiu ... (vezi toată discuția)