avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism adus din Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism adus din Germania

Buna seara,

Va rog sa ma ghidati care sunt pasii cronologici pentru a inmatricula un autoturism adus din Germania (nr de germania). Ce acte trebuie sa primesc eu de la cel care iau masina. Precizez ca masina o sa fie cumparata de la un intermediar care aduce masina din Germania, deci practic cumpararea masinii se va face de la intermediar.

Daca inmatriculez masina intr-un judet, si apoi imi schimb domiciliul in alt judet, cat costa sa transfer si masina pe judetul respectiv ?
Cel mai recent răspuns: nickylauda , utilizator 08:43, 29 Martie 2012
Achizitionati masina cu numere provizorii din strainatate sau intermediarul inmatriculeaza masina in tara?
Masina va avea numere de Germania si eu va trebui sa ma ocup de inmatricularea ei. Vroiam sa stiu ce acte imi sunt necesare si pasii ce trebuie parcursi spre a inmatricula masina in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat de samsar la cumpararea unui autoturism Cosmin44 Cosmin44 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns sau orice fel de informatie utila cu privire la situatie mea: In martie 2017 am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Plata impozit auto akymyka akymyka Buna ziua! Am achizitionat anul trecu un autoturism din comunitate, cu care am circulat o luna cu numerele provizorii de Germania si trei luni cu numerele ... (vezi toată discuția)