avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nivelul de zgomot admis
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nivelul de zgomot admis

Buna seara,

ma intereseaza care este legislatia in privinta nivelului de zgomot admis....si daca este vreo lege care interzice muzica tare in hoteluri/pensiuni dupa o anumita ora.
De asemenea as vrea sa stiu cine face masuratorile pentru zgomotul produs de muzica ...am inteles ca cei de la mediu ar fi ...este adevarat....si daca da care ar fi procedura....pot fi solicitati oricand sa faca masuratori?

va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters219511 , utilizator 00:01, 29 Martie 2012
Nimeni nu are voie sa va polueze fonic la orce ora peste nivelurile admise!
Va recomand sa chemati un evaluator fonic mai intai(se gasesc pe internet), care sa evalueze nivelul zgomotului, apoi faceti o sesisare la Garda de mediu din jud dvs.
In max 30 de zile, cei de la mediu o sa va trimita propriul lor evaluator fonic dar cam degeaba(ptr ca acela nu vine la ora potrivita)!
Si apoi mai faceti inca o sesizare la garda de mediu ca sa compare ei diferentele de zgomot!
S-ar putea sa ajungeti chiar in instanta ca mine:)
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
ContSters219511, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini neintelegatori Andreea!!22 Andreea!!22 Buna ziua, am si eu o nelamurire si poate o sa ma puteti ajuta.. in urma cu cativa ani vecinul nostu a inceput construirea unei cabane , teoretic eu daca ... (vezi toată discuția)
Vecinul(srl) ma deranjeaza cu zgomot ContSters219511 ContSters219511 Buna ziua, O societate comerciala si-a deschis anul trecut un atelier de tamplarie in imediata vecinatate a locuintei parintilr mei. Noi am facut o sesisare ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice. Trufe Trufe Buna ziua. Am o familie in vecini care dau muzica foarte tare .am fost la ei am vorbit cu ei sa dea muzica mai incet da degeaba .azi am fost la politie si mia ... (vezi toată discuția)