avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Tulburarea linistii publice.
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Tulburarea linistii publice.

Buna ziua. Am o familie in vecini care dau muzica foarte tare .am fost la ei am vorbit cu ei sa dea muzica mai incet da degeaba .azi am fost la politie si mia zis seful de post ca nu este ora de liniste si daca ma deranjeaza sa masor decibelii.eu nu sant obligat sa ascult toata ziua cum bat tobele.ma puteti ajuta sa rezolv problema cu vecinii si vreau sa fac si o plangere fata de seful de post unde pot sa fac??multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:56, 27 Noiembrie 2017
Gasiti legislatia aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Sa aveti in vedere art.2 pct.26.
Seful de post poate fi reclamat la IPJ in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica si Agentia teritoriala de mediu, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, pentru poluarea fonica la care sunteti supus de vecini si sa cereti efectuarea de determinari de zgomot la limita proprietatii dvs. Veti primi contracost, buletine de determinare noxa zgomot. Masuratori de zgomot si emitere de buletine de determinare pot fi efectuate contracost si de firme autorizate (gasiti pe internet din judetul dvs.) de Ministerul muncii si Ministerul sanatatii.
Buletinele de determinare noxe, cu noxa zgomot depasita, le puteti utiliza in instanta daca veti deschide actiune impotriva vecinilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomotul deranjant produs de muzica si clienti unui bar situat lângă casa mea dactari dactari distatanta care ma separa de terasa unui bar fata de casa mea - locuinta personala - este de aprocsimativ 4 metri fiind vecin cu mine zgomotul produs de ... (vezi toată discuția)
Terasa cu muzica deschisa in spatele casei mele hori27 hori27 Locuiesc la casa si de curand in spatele casei s-a deschis o terasa cu muzica,zidul de la spatele casei este comun cu aceasta terasa.Zgomotele clientilor si ... (vezi toată discuția)
Rugaminte virgilciobanu virgilciobanu Am o gradina in granita cu mine un vecin are casa ,si a montat agregatul de aer conditionat pe peretele spre grafina mea ,lucru care ma deranjeaza datorita ... (vezi toată discuția)