avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs

se poate schimba incadrarea la un recurs daca am fost deja condamnat la 3 ani cu suspendare in sensu vreau sa depun recurs dar mie frica ca imi da cu executare se poate asta
In propria dvs. cale de atac nu vi se poate ingreuna situatia.
Se poate solicita schimbarea incadrarii juridica a faptei in recurs numai daca acest lucru s-a cerut si atunci cand s-a judecat procesul in fond si apel.

Daca parchetul face recurs si solicita aplicarea unei pedepse cu executare atunci exista posibilitatea ca instanta prin admiterea recursului parchetului sa va dea o pedeapsa cu executare,

Daca dvs. faceti recurs, atunci nu va poate da o pedeapsa mai grea in propria cale de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apelul si recursul obligatorii? bluepointx bluepointx Buna seara, Cunosc obiceiul impamantenit la noi conform caruia un proces fie el civil sau penal inseamna in majoritatea cazurilor de fapt trei procese: ... (vezi toată discuția)
Apel, recurs - modificare pedeapsa andrutu andrutu as dori sa stiu cat dureaza un apel penal si daca sunt condamnat de tribunal se poate sa fiu arestat in aceasta perioada de apel? (vezi toată discuția)
Latura pecuniara din penal ContSters206169 ContSters206169 am obtinut la fond pentru o inselaciune in conventii si uz de fals, 6 luni pt inselaciune si o luna pentru uzul de fals..am bele cu suspendare conditionata..Am ... (vezi toată discuția)