avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate H.G. cu privire la atribuire spatii parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

H.G. cu privire la atribuire spatii parcare

Are idee cineva unde pot gasi Hotararea de guvern care reglementeaza atribuirea de catre primarii a spatiilor de parcare de langa blocuri?
Stiu ca a aparut prin Iulie-August 2004 dar nu am gasit-o online niciunde.
Multumesc!
Gabi
Cel mai recent răspuns: helmut , utilizator 23:14, 12 Octombrie 2004


>Are idee cineva unde pot gasi Hotararea de guvern care reglementeaza atribuirea de catre primarii a spatiilor de parcare de langa blocuri?
>Stiu ca a aparut prin Iulie-August 2004 dar nu am gasit-o online niciunde.
>Multumesc!
>Gabi
Trebuie sa intrebi la sediul Primariei ,sunt obligati sa-ti spuna !Nu cred ca exista o hotarare de guvern in aceasta idee ci doar o hotarare de consiliu municipal ! teritoriul este al orasului si nu al guvernului ! (sic) cu stima wh !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa îmi spuneți dacă este legal ca primăria ... Natd Natd Buna ziua! Va rog sa îmi spuneți dacă este legal ca primăria unui oraș sa amenajeze o parcare pe spațiul verde aferent blocurilor. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Legislatie parcari bucuresti, sectorul 6 ? tagdrake tagdrake Va salut! Unde se poate gasi ceva legislatie cu privire la regimul parcarilor de cartier (cu plata sau fara) pentru Bucuresti, sectorul 6? Intreb, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren yamandy yamandy Aniversare ! S-au implinit 24 de ani de cand incerc sa intru in posesia a 504 mp intravilan in Timisoara,teren luat prin expropiere bunicilor mei.Am fost ... (vezi toată discuția)