avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita???
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita???

Buna ziua..
Am o problema in legatura cu o executare silita...Am un proces cu societatea la care am lucrat am castigat recursul,s-a facut cerere de stramutare la ICCJ si s-a respins,s-a facut contestatie in anulare si s-a respins....si ne-am dus cu ececutorul,iar avocatii celor de la societate ..au facut (contestaţie la executare suspendarea executării silite, restabilirea situaţiei anterioare) la tribunalul din Bucuresti iar noi suntem din Suceava!!!Ce se poate intampla si cat se mai poate contesta o executare silita.Este normal asa ceva in urma unor hotarari judecatoresti!!!!!Specific ca firma are lichiditati si nu au probleme financiare....

Multumesc!!!!
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare parte cheltuieli de judecata adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna ziua, Am un caz a unei cunostinte. A avut in 2008 doua procese cu angajatorul sau constand a fi doua avertismente. La tribunal se incheie in 2009 ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii silita alexser24 alexser24 \"O astfel de cerere, în restituirea bunurilor ori a sumei rezultate din vânzarea mobilelor, poate fi făcută de cel interesat și pe calea unei acțiuni ... (vezi toată discuția)