avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intoarcerea executarii silita
Discuție deschisă în Executare silită

intoarcerea executarii silita

"O astfel de cerere, în restituirea bunurilor ori a sumei rezultate din vânzarea mobilelor, poate fi făcută de cel interesat și pe calea unei acțiuni separate în justiție, consecutivă hotărârii de anulare a întregii executări ori de desființare a titlului executoriu și exercitată în termenul general de prescripție, respectiv 3 ani de la data la care hotărârea a rămas definitivă."

Am o intrebre:

DOSAR DE EXECUTARE - CONTESTATIE LA EXECUTARE

mentionez, ca apelul formulat de Anaf, s-a judecat la tribunalul Bucuresti avand decizie definitiva. Pot deschide un alt proces cu mentiunea "Intoarcerea Executarii Silite"? Ma incadrez in 3 ani?

Cu stima,
Alex
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2020
alexser24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 30 Decembrie 2020
va rog, recititi mesajul dvs si puneti-va in locul unui potential respondent,ce ar putea raspunde???
Procedura executării silite a creanțelor fiscale asigură garanții suficiente pentru ocrotirea accesului liber la justiție și respectarea dreptului la un proces echitabil prin însuși faptul că oferă posibilitatea de a contesta executarea, iar, în cazul admiterii contestației și desființării titlului executoriu sau a înseși executării silite, persoanele interesate au dreptul la întoarcerea executării prin restabilirea situației anterioare acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea sentintei desepe01 desepe01 Doresc sa aflu, daca asupra unei sentinta irevocabile, prin care am castigat niste drepturi salariale, care au si fost platite deja de ordonatorul principal ... (vezi toată discuția)
Executare silita- blocare conturi stf_stf stf_stf buna ziua am fost executat silit si mi-au fost blocat contul bancar .Am depus contestatie la executare si am urmatoarea intrebare: daca platesc suma din ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita !!!!!!!!! Lixu Lixu Buna seara,va rog sa ma ajutati in ce temei din NCPC pot s fac o cerere intoarcere executare silita ,parata refuza sa-mi restituie sumele incasate ,dupa ce ... (vezi toată discuția)