avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general D394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

D394

Buna ziua.

Pe formularul decl 394 scrie " Nr. de inregistrari este de aproximativ 500 ". Ce fac cand am peste 20.000 de facturi?
In aceasta acest formular se declara doar facturile emise / primite catre/ de la pers juridice ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 13:35, 29 Martie 2012
Se inregistreaza ca si pozitie, societatea, de unde ati achizitionat/ livrat cu total valoare (baza impozabila) Ex.daca ati livrat pe societatea X in luna martie, cu 20000 factur,i in val totala de 1000000 lei ftva, valoarea asta se inregistreaza ca si pozitie.
Multumesc, dar daca totusi depasesc 500 de inregistrari, cum procedez?

nu m-am confruntat#-o, dar solicitati informatii la adresa furnizata de ei, admin.portal@mfinante.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza o factura achitata cu bon fiscal dana-dana dana-dana Cum sa inregistrez in contabilitate o factura achitata cu bon fiscal daca inregistrez raportul zilnic de activitate si monetarul. Ar trebui defalcat pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 breja breja Bonurile fiscale mai mici de 100euro care au cod fiscal se mai trec in decl 394. In Ord 4019/2014 nu se specifica nimic de bonuri fiscale.Mai am o nelamurire ... (vezi toată discuția)
Neplatitor de tva costachel costachel Buna seara si mai cer un pic de ajutor la cele artate in 14.01.2013. Acum ca neplatitor emit factura cu chitanta (pt. provincie) fara col. de TVA? Este ... (vezi toată discuția)