avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Acces blocat in Forum !!!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Acces blocat in Forum !!!

Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat??
Ce pot face sa fiu deblocata?
Nu pot raspunde mesajelor mele din Forum din cauza mesajului "Accesul tau in Forumul Avocatnet.ro a fost suspendat "
Nu pot nici mesaje private sa trimit moderatorilor sau celor care imi raspund la subiectele deschise...

Help me!!!:sorry:

Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:20, 3 Aprilie 2012
Buna ziua,

Inca mai persista problema dumneavoastra?
Multumesc.
Am schimbat niste mailuri cu Cocollino.

In 30 martie se rezolvase, mi-a scris:

...inainte de a posta mesajul meu de ieri (deci in 29 - n.m.) pe Forum ( de la PC.ul de la birou) , intrasem in contul meu de pe site de pe mobil, cu o zi inainte.
In fine... Acum pare in regula, pt ca imi apareau cele trei optiuni pe care ieri nu le mai aveam... Citeaza... Raspunde... Raporteaza...


Dupa aceea a accesat iar forumul de pe mobil (inteleg asta din mailul pe care l-am primit azi-dimineata) si se pare ca problema a reaparut:

Am intrat mai devreme pe site sa comentez apropo de cele intamplate joia trecuta...Si...cand colo...ce sa vezi ?? Tot blocata sunt la comentarii...Sa fie tot datorita intrarii mele pe mobil de vineri cand am verificat ?? Nu inteleg!! Ca daca-i asa, nu mai intru de pe mobil...
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
IP-ul dumneavoastra nu e si n-a fost niciodata banat. Prin urmare, e o problema locala. Ar fi bine sa ne spuna ce fel de sistem de operare are mobilul in cauza, pentru ca inteleg ca doar pe mobil se intampla problema.

Avocatnet.ro urmeaza sa aiba in acest an aplicatii speciale pentru forum, pentru platormele de mobil. Deocamdata nu va recomandam sa folositi forumul de pe mobil, pentur simplul motiv ca nu e optimizat pentru o astfel de experienta.
Sistemul de operare al mobilului este Symbian seria 60.

Acum utilizatoarea este online, a intrat de pe PC-ul de la serviciu insa in continuare in loc de cele trei butoane are mesajul Accesul tau in forumul Avocatnet.ro a fost suspendat.

Ti-a scris mp, parea a se fi trimis insa nu ii apare in Mesaje trimise.
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Raportare abuz Costinel Burca Costinel Burca Cred ca atunci cand este raportat un abuz ar fi foarte util sa poata fi scris si motivul pentru care este raportata o anumita postare . In acest fel eu cred ... (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)