avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girant

buna ziua ,as dori si eu un raspuns,am girat un prieten si acesta nu ami platit ratele de la banca,mie mi sa pus oprire pe pensie,as dori sa intreb cum as putea sami recuperez banii de la el,unde trebuie sa ma duc?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters247428 , utilizator 14:11, 29 Martie 2012
Numai dupa ce achitati intergal creditul, in calitate de girant, aveti posibilitatea de a deschide o actiune in instanta pentru recuperarea sumelor, dobanzilor si penalitatilor achitate. Puteti solicita si daune interese de la prietenul girat.
va multumesc pentru raspuns dar creditul a fost incheiat acum 2 ani de zile se mai poate face ceva ?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita girant jorjgeo jorjgeo sunt girant la un prieten care nu si/a mai platit ratele. mai exista un girant. mi sa pus poprire pe salariu. as dori sa stiu daca suma restanta care nu a fost ... (vezi toată discuția)
Sunt girantul unei persoane rau-platnice Alex_24 Alex_24 Buna, in urma cu cativa ani am girat un fost coleg pentru un credit, acesta nu si-a platit ratele iar in momentul de fata suntem executati amandoi. Este vreo ... (vezi toată discuția)
Sunt girant stupineany stupineany AM O MARE PROBLEMA. Sunt girant la o persoana care nu plateste ratele. Persoana in cauza detine un apartament+ alte bunuri. Eu sunt chirias dar am ... (vezi toată discuția)