avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... PLATI PARTIALE PLAN REORGANIZARE (IN CAZUL INSOLVENTEI}
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

PLATI PARTIALE PLAN REORGANIZARE (IN CAZUL INSOLVENTEI}

In cadrul unui plan de reorganizare acceptat, societatea intrata in insolventa poate efectua plati partiale din cadrul planului de reorganizare ? Mentionez ca prima transa a fost respectata si platita integral, la adoua transa am putea face plati partiale din plan sau chiar solicita amanarea platilor? Daca da pentru ce perioada?
Cel mai recent răspuns: brinzaru , utilizator 09:45, 2 Aprilie 2012

la adoua transa am putea face plati partiale din plan sau chiar solicita amanarea platilor?

puteti face plati ...amanarea nu mai puteti sa o solicitati
Deci putem face si plati partiale.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa Marinelag Marinelag Buna ziua, Pot actiona in judecata o societate care se afla in insolventa pentru neplata unei facturi emise dupa intrarea respectivei societati in insolventa? ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar insolventa societate Franc Mandelbrot Franc Mandelbrot Daca sunt garant ipotecar si fideiusor pentru o societate care are un credit lao banca si acea societate aintrat in imposibilitate de plata, daca intra in ... (vezi toată discuția)
Executare garantie ipotecara firma in insolventa cris 40 cris 40 Buna seara, Am urmatoarea problema :planul de reorganizare a fost respins ,ca urmare voi intra in procedura falimentului.[b]Din nefericire unul din credite ... (vezi toată discuția)