avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma

Buna ziua,

as dori sa stiu care sunt pasii care trebuie urmati pentru deschiderea unei firme (documentatie/ perioada) conform legislatiei in vigoare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:55, 29 Martie 2012
poate va lamureste acest link..
[ link extern ]
Sub acel link gasiti cu siguranta si informatii utilizabile, insa - din pacate - unele dintre ele si nu putine la numar nu sunt exacte, ori si-au pierdut actualitatea.
Documentele necesare la gasiti chiar la autoritatea care face inregistrarea societatii - Registrul Comertului.
Pe site-ul acestuia - formalitati - persoane juridice - pct. 1 (pentru S.R.L.), pct. 2 (pentru S.A.), gasiti toate documentele necesare pentru constituire.
Ca si perioada, inregistrarea societatii dureaza 3 zile de la data depunerii documentelor, cu conditia ca acestea sa fie bine intocmite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare bar masimo26 masimo26 buna ziua. vreau sami deschid un bar undeva la tara.o sa inchiriez spatiul etc.. intrebarea sau intrebarile mele sunt: care sunt pasii pentru a demara ceea ce ... (vezi toată discuția)
Scola de limbi straine lidiaP lidiaP As dori sa deschid o scoala de limbi straine intr-un orasel in care inca nu exista asa ceva,insa nu stiu ce trebuie sa fac in acest sens! Daca stiti, v-as ruga ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate fata_scumpy fata_scumpy in cat timp se poate infiinta o societate care sa aiba ca obiect de activitate livrarea produselor romanesti alimentare in italia (vezi toată discuția)