avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere dupa terminarea concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere dupa terminarea concediului medical

buna seara , sunt in concediu medical de cca 5 luni, dupa terminarea concediului medical firma la care lucrez ma poate concedia in prima zi cand ma prezint la servici? mentionez ca firma nu se afla in insolventa , nu are probleme financiare,multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 30 Martie 2012
Nu va poate concedia decat in urma unor motive intemeiate . Va rog cautati pe net Codul Muncii si cititi capitolul cu concedierea.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
George Moraru, Consultant fiscal
La revenirea din concediul medical , angajatorul va poate concedia .... Codul Muncii prevede doar interdictia concedierii pe durata concediului medical nu si dupa revenirea din acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - concediere aaallliiinnnaaa aaallliiinnnaaa Buna ziua... as avea o intrebare... Sunt in concediu medical iar firma este in insolventa (sc leonardo srl) au dreptul sa ma dea afara inainte ca eu sa ma ... (vezi toată discuția)
6 luni dupa concediul de risc maternal? ramona_c17 ramona_c17 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca dupa revenirea la locul de munca in urma concediului de risc maternal (luat dupa nastere pentru alaptarea copilului) se ... (vezi toată discuția)
Concediere la intoarcere din concediu crestere copil de 1 an ContSters316049 ContSters316049 Buna seara, Pot fi concediata la intoarcerea din concediu crestere copil de 1 an? La lege spune ca este interzis cu exceptia reorganizarii judiciare sau a ... (vezi toată discuția)