avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe necesare pentru a da in judecata o persoana ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe necesare pentru a da in judecata o persoana pentru hartuire

Buna seara,
Ce probe trebuiesc in cazul in care doresc sa dau in judecata o persoana fizica pentru hartuire verbala? Este suficienta doar o inregistrare pe care o am ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Jignit la locul de munca Madalin196 Madalin196 Jignit la locul de munca.... Buna seara! Am o problema la locul de munca ,șefa mea are covid și în locul ei a lăsat un coleg de munca ,el este tehnician pe ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu avram georgeta avram georgeta In conditiile in care sunt angajata la o institutie publica iar actualul director ma supune la o hartuire morala continua prin sedinte de umilire fara de ... (vezi toată discuția)
Hartuire banuta marian banuta marian buna seara! as vrea sa stiu si eu daca sms-urile pot fi considerate probe intr-un proces de hartuire?si in ce conditii se poate muta judecata unui proces in ... (vezi toată discuția)