avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire

buna seara!
as vrea sa stiu si eu daca sms-urile pot fi considerate probe intr-un proces de hartuire?si in ce conditii se poate muta judecata unui proces in alt oras.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 20:36, 28 Februarie 2012
Pot constitui probe.
Dar sunteti sigur ca este vorba de infractiunea de hartuire asa cum este ea prevazuta de legea penala?
este vorba despre amenintari privind integritatea mea fizica,de la telefoane repetate cu amenintari pana la sms-uri de acest gen
cum se poate muta un proces civil in alt oras,ce conditii trebuie indeplinite?
Este vorba de infractiunea de amenintare si nu de hartuire.
Nu puteti muta dosarul daca a fost sesizat organul decat in conditii extreme.
Ce motive ati avea?
banuta marian a scris:

cum se poate muta un proces civil in alt oras,ce conditii trebuie indeplinite?

Ati scris la sectiunea de "drept penal", de ce intrebati de proces civil? Dvs. doriti sa mergeti in instanta civila sau cea penala?
Procesele nu se muta, deoarece vorbim despre o anumita competenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesaje vulgare prin sms ContSters62689 ContSters62689 O colega de-ale mele are o mare tristete: un nebun o suna in disperare si ii trimite SMS-uri cu tenta erotica. Am reusit sa verific, o face de pe o cartela ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea fostului sot al verisoarei sotiei mele Cristi_Gologan Cristi_Gologan In iarna aceasta, verisoara sotiei mele a solicitat inceperea procedurii de divort impotriva fostului ei sot. Acesta a inceput de atunci sa o ameninte pe ... (vezi toată discuția)
Amenintare prin sms ContSters289931 ContSters289931 Implicata intr-o relatie extraconjugala-greseala mea(eu singura, el casatorit).Mi-am dat seama de greseala, am incercat sa termin aceasta relatie, in afara de ... (vezi toată discuția)