avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare prin SMS
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare prin SMS

Implicata intr-o relatie extraconjugala-greseala mea(eu singura, el casatorit).Mi-am dat seama de greseala, am incercat sa termin aceasta relatie, in afara de telefoane cu jigniri cumplite, am primit SMS-uri.
Suntem colegi de birou, dar as dori sa stiu urmatoarele:
in cazul in care imi angajez un avocat, motiv=hartuile verbala, lovituri nu pot demonstra, urmatoarele pot constitui proba la dosar:
-SMS-cel mai important-se vede clar numarul de telefon, deci apartinatorul
-30 min inregistrate pe o caseta audio
Sigur ca sunt martori in birou, dar in aceste conditii, nimeni 'nu se baga', cum se spune.Stiu si prietenele mele, dar nu vor veni sa depuna marturie.
Repet -in cazul in care angajez EU avocat
Astept ca o ultima speranta raspunsul dvs.!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:20, 30 Aprilie 2013
desigur puteti angaja dvs avocat si va formula plangere penala impotriva faptuitorului pentru savarsirea infractiunii de amenintare, transcrierea mesajului tip SMS va putea fi luata in considerare ca proba si, desigur declaratiile martorilor, prieteni, colegi care, desi nu vor sa se implice, dupa ce vor fi citati vor detalia ceea ce au auzit sau au vazut, astfel va putea fi tras la raspundere penala.
Multumesc pentru promtitudinea raspunsului!
In cat timp de la datarea ultimului SMS sa zicem trebuie sa depun plangerea?
Mai ezit si incerc sa rezolv problema pe cale amiabila, fiind vorba de servici, cu toate ca nu stiu daca se poate rezolva.
Exista un termen limita?
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
ContSters289931, utilizator
Problema cu hartuirea nu poate avea efect decat daca va este superior la locul de munca.
In Romania nu este ca in SUA.

Cat priveste amenintarile acestea trebuie analizate in concret de avocat.

Problema dvs. este destul de complicata deoarece situatia ar trebui rezolvata destul de silentios si avocatul dvs. trebuie sa gandeasca foarte bine cum sa procedeze intrucat nu este o solutie sa va dusmaniti la nesfarsit si nici sa existe tot felul de probleme in viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat bani cu imprumut la un prieten Ioanid Ioan Ioanid Ioan Buna ziua. Am facut greseala ca in urma cu 6 luni sa fac un imprumut in banca, iar banii imprumutati sa-i dau unui prieten. Acesta se tot plangea ca are ... (vezi toată discuția)
Ma pot adresa cu plangere la politie pentru adulter ? Ana_86 Ana_86 am inteles ca adulterul nu mai este incriminat , minunat ,dar e corect ?! am auzit ca politia nu se mai ocupa de asa ceva ... trebuie sa ma adresez instantei ... (vezi toată discuția)
Am fost taiat la mana cu cutitul stanamarinel stanamarinel Acum 2 luni jumate ma indreptam spre casa, iar in apropierea blocului unde stau am nimerit intr-o altercatie dintre 2 grupuri care erau pusi serios sa se bata. ... (vezi toată discuția)